banner359

En Mutlu Gününüz Zehir Olmasın

24 Temmuz 2017 Pazartesi 09:39 2017-07-24 09:40:29
En Mutlu Gününüz Zehir Olmasın

Yaz dönemiyle birlikte başlayan düğün sezonunda dünya evine girecek olan çiftler ve onların mutluluklarına ortak olacak aileler bu haberimiz size. En mutlu gününüz zehir olmasın.
Özellikle Türkiye genelinde yaz dönemiyle başlayan düğün sezonlarında genç çiftleri hedef alan hırsızlar, mutlu günleri zehir ediyorlar.
Aylar hatta bir yıl önceden hazırlıklara başlayan, alışveriş, takılar, adetlerin yerine getirilmesi, düğün aracı, gelinlik-damatlık derken gelen düğün gününde sahnede yerini alan genç çiftler, düğünlere dadanan hırsızların hedefi haline geldi. Borç harç yaparak mutlu günlerine erişen genç çiftler, düğünde takılan takılarla teselli bulup sıkışık durumlarını rahatlatmak isterken, gözlerini para bürümüş hırsızların kullandırdıkları çocuk hırsızlar düğün günlerini zehir ediyorlar.
İnegöl’de düğün salonlarında zaman zaman yaşanan hırsızlık olaylarından biri daha meydana geldi.
MUTLUYDULAR
Mimar Sinan bulvarı üzerindeki düğün salonuna düğün aracından inip giren (gelin) M.Y. ve (Damat) T.Y. çifti ilk danslarını yaptılar. Pastanın kesildiği, halayların çekildiği düğünde takım merasimi de yapıldı. Takı merasiminde takılan altınlar ve paralar damadın annesine teslim edildi. Takıları çantasına koyan damadın annesi S.Y., yorularak masaya oturdu.
HIRSIZLIK ŞOKU
Takıların bulunduğu çantasını masanın üzerine koyan S.Y., o sırada tebrik için gelen yakını ile sarıldılar. Yaşanan bir anlık boşluğu değerlendiren çocuk hırsız, takıların içinde bulunduğu çantayı ustalıkla alıp düğün salonundan çıkarak kayıplara karıştı.
Bir süre sonra çantasının çalındığını gören S.Y. durumu eşine ve çocuklarına haber verdi.
Olayı araştıran düğün sahipleri düğün salonu yetkilileri ile görüşerek emniyet ekiplerine haber verdiler. Emniyet ekiplerince düğün salonunun güvenlik kameraları incelendi. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Çocuk hırsızın eşkalini alan ekipler, geniş çaplı araştırma başlattılar.
60 BİN LİRALIK TAKILAR ÇALINDI
Düğünde takılan altın ve paraların değerinin 60 bin liranın üzerinde olduğu öğrenildi.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
YETKİLİLERDEN UYARI
Yetkililer, düğün sahiplerini bu tür olaylara karşı daha dikkatli olmaya davet ettiler. 

Son Güncelleme: 24.07.2017 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<