banner359

Esnaf Yakalanan Hırsızı Linç Etmek İstedi

04 Ağustos 2015 Salı 21:53 2015-08-04 21:55:13
Esnaf Yakalanan Hırsızı Linç Etmek İstedi
 İşyerine gazete okuma bahanesiyle giren hırsız, kasadaki paraları alıp kaçarken, işyeri sahibi tarafından suçüstü yakalanarak polise teslim edildi.
 
Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün saat 09.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi üzerindeki Koza 16 Kıraathanesinde meydana geldi. 
 
Sabah işyerini açan Levent Esen´in dükkanındaki masa ve sandalyeleri düzelttiği sırada içeri giren S.T., masadaki gazeteleri okumaya başladı. 
 
İşyeri sahibinin çay yapma hazırlığında olduğu dakikalarda S.T., bir yandan işyeri sahibini gözetlerken, bir yandan da işyerindeki kasayı kurcalamaya başladı. 
 
Yarı açık olan kasadaki bozuk paraları cebine doldurarak kaçmak isteyen S.T.´yi fark eden işyeri sahibi Levent Esen, hırsızı suçüstü yakaladı.
 
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan S.T., haber verilmesi üzerine gelen Emniyet ekiplerine teslim edildi.

Son Güncelleme: 04.08.2015 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<