banner359

Finalin kapısından döndüler

23 Mayıs 2016 Pazartesi 11:14 2016-05-23 11:24:10
Finalin kapısından döndüler

 İştaş Kentaş Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı,16 takım arasına kaldığı Türkiye Şampiyonasında son maçı 3-2 kaybederek turnuvaya veda etti.

2015-2016 Eğitim öğretim yılında düzenlenen küçük erkekler futbol turnuvasında  İstaş  Kentaş Ortaokulu  öncelikle İnegöl’de yapılan müsabakalardan İnegöl  birincisi olarak Bursa’daki müsabakalara katılma hakkını kazanmıştı. Bursa’da diğer ilçe birincilerinin de katıldığı turnuvada Bursa 3.olarak kupa almaya hak kazandı. Aynı zamanda bu derece ile Bursa ilini Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde temsil etme hakkına kavuşmuş oldu. 13-17 Mayıs tarihleri arasında Bartın’da düzenlenen yarı final müsabakalarına katılan İstaş Kentaş Ortaokulu burada yaptığı grup maçlarında Samsun, Ankara,  Sakarya temsilcilerini yenerek namağlup olarak grubunda birinci oldu. Finalde İstanbul birincisi okulla yaptığı müsabakayı 3-2 kaybederek Final kapısından   dönerek Türkiye’nin bu dalda ilk 16 takımı arasına girmeyi başardı.

       Okul Müdürü Orhan Erdoğan’’ okulumuzun spor tarihinde aldığımız en yüksek başarı olması nedeniyle bu başarıyı önemsiyorum, ayrıca okulumuz kendi kaynakları ile bu başarıyı kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen başta Beden eğitimi öğretmenlerimiz Halil İbrahim Yavuzyiğit, İsmail Tetik, Abdülbaki Yılmaza teşekkür ederim. Bu başarı için ter döken mücadele eden sporcu öğrencilerimi zi kutluyorum. Yarı final müsabakaları için ulaşımımızı sağlayan İnegöl Belediyesine dolayısıyla Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş’a  okulumuz personeli ve velilerimiz adına teşekkür ederim.’’

Son Güncelleme: 23.05.2016 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<