banner359

Gezici Fenni Muayene Hizmeti Başlıyor

21 Mart 2017 Salı 10:49 2017-03-21 11:07:52
Gezici Fenni Muayene Hizmeti Başlıyor

 Geçtiğimiz yıl İnegöl Ziraat Odası´nın öncülüğünde, TÜV Türk Muayene İstasyonu tarafından başlatılan, İnegöl´e bağlı mahallelerde (köylerde) bulunan traktörlere yönelik Gezici Fenni Muayene hizmeti bu yılda devam edecek. Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, geçtiğimiz yıl başlattıkları Gezici Fenni Muayene uygulamasının bu yıl yeniden başlayacağını ifade etti.

Uygulama kapsamında geçen yıl 2 bin 550 traktörün fenni muayenesinin yapıldığını, bu uygulamanın çiftçilerin ayağına giden bir hizmet olduğunu belirten oda Başkanı Çelik, “Bazı köylerden yeniden bu konuda talep gelince bir çalışma daha başlattık. TÜV Türk Fenni Muayene İstasyonu yetkilileri ile görüştük. İşbirliği içinde bir çalışmayı yeniden başlatacağız. Çiftçimiz daha önceden muayene istasyonundan sıra alma ve muayene ettirmek için günleri harcıyorlardı. Geçtiğimiz yıl başlattığımız uygulama ile hizmeti ayağa getirdik. Bu yılda böyle bir çalışmaya start vereceğiz” dedi.

ÇİFTÇİLERE SESLENDİ

Mahalle Muhtarlarını tek tek arayıp liste yapmaları konusunda bilgilendirmede bulunduklarını ifade eden Çelik, “Muhtarlarımızdan Perşembe gününe kadar liste yapıp bize ulaştırmalarını bekliyoruz. Şu ana kadar 22 mahalleden liste geldi. Yaklaşık 500 adet traktör listeye alındı. Bu Perşembe gününe kadar diğer mahallelerimizden de listeleri bekliyoruz. Perşembe günü sonuna kadar listeleri gelmeyen mahalleler uygulama kapsamına alınmayacaktır. Çiftçilerimizin ayağına geleceği bu hizmeti es geçmemeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı. 






Son Güncelleme: 21.03.2017 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<