banner359

Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

.

25 Mart 2015 Çarşamba 20:14 2015-03-25 20:17:17
Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi
 PTT İnegöl Şubesinde meydana gelen ilginç olay da, bacağı sandalyeye sıkışan minik kız için herkes seferber oldu. Minik kız, İtfaiye Arama kurtarma ekiplerince kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre dün saat 10.00 sıralarında 6 yaşındaki Elif Y. Annesi Fatma Y. Birlikte Bankalar caddesinde faaliyet gösteren PTT İnegöl şubesine fatura yatırmak için gitti. PTT şubesi içerisine giren anne ve kızı, sıramatikten fişini alarak beklemek için sandalyeye oturdular. Annesiyle sıranın gelmesini bekleyen Minik Elif üzerinde oturduğu sandalyeyle oyun oynamaya başladı. O sırada bir anda birbirine bağlı 3 sandalyenin arasına ayağını sıkıştıran minik elif ayağını kurtarmaya çalışsa da başarılı olamayınca ağlamaya başladı. Durumu gören PTT çalışanları ve vatandaşlar duruma müdahale etmeye çalışınca başarısız oldular. Görevliler durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdiler.
Olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri, kurtarma operasyonunu yapabilmek için 3’ü bir arada bulunan sandalye ile birlikte minik kızı kurumun dışarısına çıkardılar.
VATANDAŞLAR MERAKLI GÖZLERLE İZLEDİ
Kurtarma çalışmaları sırasında Anne Fatma, kızının elini tutarak moral olmaya çalıştı. Sağ bacağı iki sandalye arasına sıkışan minik kız, iki sandalyenin birbirinden ayrılma çalışması ile olduğu yerden kurtarıldı. Durumu görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Son Güncelleme: 25.03.2015 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Medicana Sivasspor 4 - 1Bursaspor 2015-03-26 19:23:18

medicana sivasspor 4 - 1 bursaspor

<