banner359

Hamzabey Mahallesinde Yangın

.

26 Şubat 2015 Perşembe 22:17 2015-02-26 22:52:35
Hamzabey Mahallesinde Yangın

negöl’e bağlı Hamzabey mahallesinde bir ahşap evde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi. Önceki akşam saat 18.00 sıralarında Hamzabey mahallesinde İbrahim Atar’a ait iki katlı ahşap evin iddiaya göre elektrik kontağından çıkan yangın bir anda çatıyı sardı. Yangını görenler durumu itfaiyeye haber verdi. OSMANGAZİ SANDILAR
Mahalle sakinleri 110’u arayınca Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ihbarı aldı. İhbara göre çatı yangını ihbarını alan hem İnegöl hem de Osmangazi ekipleri, Osmangazi’deki Hamzabey ile İnegöl’deki Hamzabey mahallesine hareket ettiler. O sırada ikinci kez gelen ihbar da Hamzabey mahallesindeki çatı yangınının söndürüldüğü bilgisine ulaşınca Bursa Merkez ekipleri noktalarına dönmeleri için uyarıda bulundu.
İNEGÖL İTFAİYE EKİPLERİNİN GÖZÜNDEN KAÇMADI
Hamzabey mahallesi girişen kadar gelen İnegöl İtfaiye ekipleri gelen asılsız ihbar üzerine tam geri dönecekti ki, itfaiye erlerinden biri mahallenin sonundaki alevleri gördü. Ekipler mahalle içerisine kadar girerek alevleri takip etti. İtfaiye erinin dikkati üzerine fark edilen yangını gören itfaiye ekipleri, yangına 4 bir yandan müdahale ettiler. Uzun uğraşlar sonucunda yangın söndürüldü.
YANGINI GÖRÜNCE FENALAŞTI
O sırada komşusunda olan ev sahibinin eşi Nazife A., yangını görünce fenalaştı. Komşuları tarafından teselli edilen yaşlı kadın sakinleşmeyince 112’ye haber verildi. Yaşlı kadın, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı. YANGIN SONUCUNDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ Yangın sonucunda iki katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi.

Son Güncelleme: 26.02.2015 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<