banner359

Hatayspor 1 - İnegölspor 0

19 Şubat 2017 Pazar 15:41 2017-02-19 15:49:55
Hatayspor 1 - İnegölspor 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 23. haftasında Hatayspor ile İnegölspor Antakya Atatürk Stadı Stadı'nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Hatayspor 1-0 kazandı. 


Play-off’u isteyen Bordo-Beyazlı iki ekibin randevusunda gülen Akdeniz temsilcisi oldu. 23. hafta randevusunda Hatayspor’a konuk olan temsilcimiz İnegölspor, uzatmada kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 yenik ayrılarak play-off yolunda derin bir yara aldı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 23. hafta maçında aynı hedefin peşinden koştuğu renktaşı Hatayspor’a konuk olan temsilcimiz İnegölspor, ev sahibine son dakika golü ile 1-0 yenilerek, play-off hedefinden oldukça uzaklaştı. Akdeniz’in Bordo-Beyazlı temsilcisine altın değerinde üç puanı getiren gole 90+2. dakikada Sadi imza atarken, gol yollarındaki sıkıntıyı bir türlü çözemeyen Bordo-Beyazlı temsilcimiz ise ligdeki 6. yenilgisini alarak 29 puanda kaldı.
Grubunda play-off hayali kuran İnegölspor, kritik Hatayspor seferine puan veya puanlar için çıktı. Ligin 23. haftasına 29 puanla 12. sırada giren İnegölspor ile 36 puanla 4. sırada yer alan Hatayspor arasındaki müsabaka sonunda gülen ev sahibi oldu. 
Antakya Atatürk Stadyumunun ev sahipliğindeki maça her iki ekipte kontrollü başlarken, ilk çeyreğin ardından oyuna ağırlığını koyan Hatayspor daha fazla pozisyon üreten taraf oldu. İnegölspor file bekçisi Şener’in iki enfes kurtarışa imza attığı maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. 
Hatayspor, ikinci 45 dakikada da oyun üstünlüğünü elinde tutarken, İnegölspor dönem dönem etkili olduysa da, yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Maçın bu skorla tamamlanması beklenirken, 90+2’de sahneye çıkan Sadi, takımına altın değerinde üç puan kazandırırken, temsilcimizin puan umutlarını çime gömdü. Bu dakikada ceza alanı dışından kullanılan serbest atıştan gelen topa iyi yükselen Sadi, kafa vuruşu ile topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu: 1-0. Golün ardından hakemin maçı bitiren düdük sesi geldi.

Son Güncelleme: 19.02.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<