banner359

Hepsi Pırlanta!

-

24 Temmuz 2014 Perşembe 19:08 2014-07-24 19:17:22
Hepsi Pırlanta!
 Özel Pırlanta Çocuk Akademisi öğrencileri, yardım amaçlı topladıkları paraları İnegöl İHH yardım standına giderek teslim etti.

Çocuklardan yardım paralarını alan İnegöl İHH Başkan Yardımcısı Burak Kılınç, “Minik kardeşlerimiz bizlere zaten sürekli destek veriyorlar. Yetim bakıyorlar. Gazze, taze bir acı. Dolayısıyla çocuklarımız, aileleri ile birlikte Gazze’ye destek vermek adına, biriktirdikleri kendi harçlıklarını bize teslim ettiler. Umarım bu yaştaki duyarlılıkları, herkese yansır. Pırlanta kreş öğrencilerine teşekkür ediyoruz. 

Özel Pırlanta Çocuk Akademisi Sorumlu Müdürü Merzuka Ersin ise, “Bizler Gazze’nin içinde bulunduğu bu duruma dikkat çekmek için böyle etkinlik düzenledik. Bunda çocuklarımızın katkısı çok büyük. Buraya gelmeden önce inanın çok heyecanlılardı. Dualarımız Gazze’yle. Bu çıkışımızla herkesin dikkatini çekmiş oluruz inşallah. Herkesin duyarlı davranmasını umuyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2014 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<