banner359

Hiç olmazsa yaz aylarında gelin

.

05 Mayıs 2015 Salı 10:40 2015-05-05 10:49:34
Hiç olmazsa yaz aylarında gelin
 Artvin Şavşat Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Aslan Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Alinur Aktaş, “Bugün Şavşat Belediye Başkan Yardımcısı Özcan beyi misafir ediyoruz.  Kendisi eğitim öğretim hayatını İnegöl’de geçirmiş, Bursa Büyükşehir Belediyemizde Huzur Evi Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü yapmış aynı zamanda Gemlik Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak çalışmış çok değerli bir abimiz, büyüğümüzdür. Kendisi şu anda da Şavşat Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ben öncelikle kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.

İnegöl’ün farklı şehirlerden aldığı göçlerle büyüyen ve özellikle de bu nüfus potansiyeli içerisinde Şavşatlı nüfusu oldukça fazla olan bir şehir olduğunu kaydeden Aktaş, “Bugün Özcan beyin belediyecilik tecrübesine dayanarak hem Şavşat’la alakalı hem de belediyenin diğer konuları ile alakalı istişareler yapıyoruz” şeklinde konuştu.

ŞAVŞAT GERÇEKTEN ÇOK SAKİN ÇOK HUZURLU BİR ŞEHİR

Konuşması sırasında İnegöl’de yaşayan Şavşatlılara da seslenen Aktaş, “Şavşatlı dostlarımızın, hemşerilerimizin sıla-ı rahim yapmak adına sık sık memleketlerine gitmelerini buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Şavşat gerçekten çok sakin çok huzurlu bir şehir. Belki uzaklık bakımından, kilometre olarak çok ciddi bir mesafe olabilir ama artık Trabzon’a Erzurum’a uçak imkânları olduğu düşünülürse bu mesafe nispeten daha da yakınlaştı. Bu manada ben Şavşatlı hemşerilerimi Şavşat’a sahip çıkmaları noktasında bir kez daha teşvik etmek istiyorum. İnanıyor ve ümit ediyorum ki tecrübeleri ile Özcan başkanımız Şavşat’ın gelişimine ciddi katkı ve destek vereceğini belirtmek istiyor ve yeni görev yerinin kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Şavşat Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Aslan ise, “ Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş beye bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Artvin ilinin güzel Şavşat ilçesinden Belediye Başkanımız Ahmet Sinan Öztürk’ün İnegöl’e, buradan yaşayan Şavşatlılara ve kıymetli başkanımız Alinur Beye selamlarını getirdik. Alinur Başkanımızla yıllardır tanışırız. Şehre kattığı değerle İnegöl’ü marka kent yapan ve markalaşma sürecinde çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren biridir kendisi. Dolayısıyla kendileriyle hem Belediye Başkanı olarak hem de bir arkadaşı olarak, Şavşat Belediyesiyle ilgili neler yapılabilir, yapılmış tecrübelerden nasıl faydalanılabilir ve yapılan sosyal faaliyetler gibi birçok konu hakkında karşılıklı bilgi alış verişi yapmak ve kendilerini ziyaret etmek istedik. Başkanımız bizi kabul ettiği için teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

YAZIN BİZE GELİN

Aslan, İnegöl’de yaşayan Şavşatlı hemşerilerinden Şavşat’a hiç olmazsa yaz aylarında gelmelerini istedi.

Son Güncelleme: 05.05.2015 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<