Hırsızlık yaparken kıskıvrak yakalandı

01 Mart 2017 Çarşamba 00:18 2017-03-01 00:20:58
Hırsızlık yaparken kıskıvrak yakalandı

Kemalpasa mahallesinde bir villaya giren hırsız emniyet ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile yakalandı. Üzerinden yüklü miktarda mücevher çıkan hırsız gözaltına alındı.


Edinilen bilgilere göre bir hafta önce umreye giden mustafa Çilek e ait boş villaya göz diken 18 yaşındaki hırsız, villanın güvenlik görevlisinin boşluğundan yararlanıp bahçe duvarından atladı.
Villanın alt katının camını kıran hırsız villanın içine daldı. Yatak odasına giren hırsız dolaplardaki mucevherler ile eşyaları yüklenen hırsız evde bulduğu araç anahtarını da alıp bahçedeki araca yöneldi.
Aracın kapılarını açan hırsız, villadan çaldığı eşyaları araca yükledi. Eşyaları araca yüklendikten sonra yeniden villaya giren hırsız, evin ışıklarını yakarak cirit atmaya başladı. Işıkların yandığını gören komşular, durumu emniyete bildirdiler. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler villanın etrafını sardılar.
İçerdeki hırsızı yakalamak için villaya sızan ekipleri gören hırsız kaçmaya çalıştı. Ekiplerin havaya ateş açması sonucu, hırsız kıskıvrak yakalandı.
Ekiplerin nefes kesen operasyonu sonucu yakalanan hırsız A.Ö'nün üzerinden ev değerinde mücevherler ele geçirildi. 

banner380

Son Güncelleme: 01.03.2017 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<