banner359

Huzurevi Sakinlerinin Gezi Keyfi

22 Temmuz 2016 Cuma 17:45 2016-07-22 17:53:15
Huzurevi Sakinlerinin Gezi Keyfi

 İnegöl Belediyesi tarafından Huzurevi sakinlerinin sosyal hayata adaptasyonlarını sağlamak ve motivasyonlarını artırmaya yönelik yapılan gezilere bir yenisi daha eklendi.

Huzurevi sakinlerinin hoşça vakit geçirmelerine olanak sağlayan ve sosyal yaşam içerisinde daha fazla katılım göstermelerine vesile olan günü birlik gezilerin son durağı Karacabey oldu. Karacabey’e düzenlenen gezi programı hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin bilgi verdi.

Huzurevi sakinlerinin bizler için değerinin hiçbir şekilde ölçülemeyeceğini belirten Şahin yaptığı açıklamada; “Huzurevi sakinlerimize yönelik olarak sosyal katılım projesi kapsamında yaşlılarımızın hem sosyal hayata adaptasyonlarının sağlanması hem de motivasyonlarının artırılması amacıyla Karacabey’e bir gezi programı düzenledik. Düzenlenen gezi kapsamında Huzurevi sakinlerimiz deniz kıyısında piknik yaptılar ve denize girdiler” dedi.

Huzurevi sakinlerinin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla belirli periyotlarla çeşitli aktiviteler, etkinlikler ve gezi programları düzenleniyoruz diyen Şahin; “Perşembe günü yapılan gezi etkinliğiyle yaşlılarımız deniz ve güneşin tadını çıkartırken aynı zamanda yaptıkları piknik sayesinde keyifli bir gün geçirme fırsatı buldular. Bu mana da bu etkinliğin Huzurevi sakinlerimiz için hoş bir anı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.07.2016 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<