banner359

İnegol AVM'de “Biz Dünya Çocukları” Defilesi

.

21 Nisan 2015 Salı 10:42 2015-04-21 10:45:43
İnegol AVM'de “Biz Dünya Çocukları” Defilesi
 Deha Kids Kreş ve Anaokulu tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında önceki gün İnegöl AVM’de 40 ülkenin kıyafetlerinin yer aldığı “Biz Dünya Çocukları” adlı defile düzenlendi.
Önceki gün saat 18.30’da düzenlenen programa Kaymakam Ali Akça, Jandarma Komutanı Uğur Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürü Mustafa Karaaslan ile öğrenci velileri katıldı.

GELECEĞE YÖN VERECEK NESİLLERİN İLK TEMELİNİ ATIYORUZ

Defile öncesinde bir konuşma yapan Deha Kids Kreş ve Anaokulu Müdürü Serap Alicik, “Bugün buraya Deha Kids Kreş ve Anaokulunun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı çerçevesinde hazırladığı ‘Biz Dünya Çocukları’ adlı defile gösterisi için toplanmış bulunmaktayız. Deha Kids, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde İnegöl halkımıza hizmet vermeye başlamış ve kısa sürede fark yaratan eğitim uygulamaları ile adından bahsettirir bir okul öncesi eğitim kurumu olmuştur. Okul öncesi aynen bir ilköğretim, orta öğretim gibi branş gerektiren ciddi bir süreçtir. Bilmeliyiz ki, çocuklarımızın hayat boyu karakterlerini ve süreçlerini belirleyecek olan kurum aslında okul öncesi kurumlardır. Bu nedenle okul öncesi eğitimi, okul öncesi öğretmenleri ve çocuk gelişimi uzmanları tarafından sistematik olarak her yaş grubunun özel bilişsel gelişimine göre verilmelidir. Bizler Deha ailesi olarak üzerimize aldığımız ağır yükün farkındayız. Çünkü, biz eğitimciler sadece bir çocuk yetiştirmiyoruz, iyi bir evlat, sorumluluklarının farkında bir eş, saygın bir baba, dürüst bir işveren ve çalışan, ahlaklı bir vatandaş ve Allah’a imanlı bir kul yetiştiriyoruz. Yani, geleceğe yön verecek nesillerin ilk temelini atıyoruz. Üzerimize aldığımız bu ağır yükün farkındalığıyla her an kendimizi yeniliyor ve her değişimi takip ediyoruz. Uzman kadromuz ve eğitim sistemimizle İnegöl’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Unutmayın, eğitimin nerede verildiği değil, kimler tarafından, nasıl ve neden verildiği önemlidir. Eğitimde gönüllülük esastır ve ekonomik bir karşılığı yoktur. Sizden temennimiz çocuklarınızın geleceğinin temeli olan okul öncesi eğitimlerini eğitimcilere emanet ediniz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından, 2-6 yaş grubu 80 öğrenci, Çin, Bosna-Hersek, Mısır, Peru, Güney Kore, Karayipler, Türkiye, Almanya gibi toplam 40 ülkenin kıyafetlerini, podyuma çıkarak davetlilere sundular. Mankenlere taş çıkartan minikler, tam anlamıyla göz kamaştırdı.

Son Güncelleme: 21.04.2015 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<