banner359

İnegöl Belediyesi’nden Mahallelere İrtibat Noktası

05 Ağustos 2015 Çarşamba 11:25
İnegöl Belediyesi’nden Mahallelere İrtibat Noktası
 Akhisar ve Huzur Mahallesi Belediye İrtibat Noktası ile Rehber Eğitim ve Kültür Derneği (Rehber-Der) eğitim merkezi törenle hizmete açıldı.
AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmeti halkın ayağına götürmeye devam ettiklerini belirterek, “Şehir merkezi başta olmak üzere merkez dışındaki büyük mahallelerimizde de oluşturduğumuz irtibat noktalarıyla hizmetlerimizi halkımızın ayağına götürüyoruz. Büyükşehir Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle kapanan beldelerimizdeki belediye binalarını irtibat noktası olarak düzenledik. Ayrıca bu bölgelerde doğu ve batı şantiyelerimizi kurduk. Oluşturduğumuz bu irtibat noktalarında vatandaşlarımızın belediyemizle alakalı talep ve şikâyetlerini bildirebileceği ve hizmetlerimizden bilgi alabileceği hizmet masalarımız, çocuklarımızın daha güvenli ortamda derslerini araştırabileceği bilgi ve kültür evlerimiz, İNESMEK kurslarımız, tahsilat gişelerimiz ve zabıta noktalarımız bulunmaktadır. Bugün açılışını yapacağımız irtibat noktamız merkez, Alanyurt ve beldeden mahalleye dönüşen kırsal yerleşim alanlarımızın ardından 8. belediye irtibat noktamızdır. Her geçen gün daha yaşanabilir İnegöl için projeler üretmeye ve bu projeleri bir bir hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

İrtibat noktası hakkında teknik bilgi veren Aktaş, "Tesisimiz toplam 4 kattan oluşmaktadır. Zemin 393 metrekare, 1. ve 2. kat 439 metrekare, çatı katı ise 270 metrekare olmak üzere toplam bin 541 metrekare kapalı alana sahip olan binamızın 150 metrekarelik bir de terası mevcuttur. Binamızda hizmet masamız, bilgi kültür evimiz, 2 tane de İNESMEK sınıfımız bulunmaktadır. Ayrıca binamızın 2. ve 3. katı Hayrat Vakfı’na tahsis edilmiştir. Çocuklarınızı bilgi ve kültür evlerimize gönderin, İNESMEK kurslarımıza katılın, vakfımızın çalışmalarına sahip çıkın. Burası buluşma noktası olacak. Burada size sağlanan hizmetlerimizden faydalanmayı ihmal etmeyin” dedi.
Yapılan duanın ardından Akhisar ve Huzur Mahallesi İrtibat Noktası ile Rehber-Der Eğitim Merkezi binası hizmete açıldı. Tören protokol üyelerinin binayı gezmesiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<