banner359

İnegöl'de ceset bulundu!

25 Ekim 2016 Salı 10:14 2016-10-25 10:16:47
İnegöl'de ceset bulundu!
 İnegöl'de, 4 gündür kayıp olan şahsın mısır tarlasında cesedi bulundu.

Yapılan inceleme sonucu 38 yaşındaki Sedat İnce´ye ait olduğu belirlenen cesedin yakınında uyuşturucu aparatları da tespit edildi.

4 GÜNDÜR KAYIPTI

Edinilen bilgilere göre; 4 günden bu yana evine gitmeyen 38 yaşındaki Sedat İnce´yi merak eden ailesi emniyet müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu. Aile ayrıca Sedat İnce´nin arkadaşlarına da durumu bildirdi.

ARKADAŞLARI BULDU

Sedat İnce´nin arkadaşları, Sedat´ı bulmak için Mesudiye Mahallesi mevkiinde tarlalık alanları araştırdılar. Arkadaşları sabah saatlerinde Mesudiye Mahallesi mevkiinde bulunan mısır tarlasının içerisinde Sedat´ın cesedini buldular.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri hareketsiz yatan kişinin öldüğünü tespit ettiler. Yapılan incelemede cesedin üzerinde Sedat İnce kimliği çıktı. Kimliği teşhisle de doğrulanan Sedat İnce´nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.

KOVA BULUNDU!

Cesedin yakınlarında yapılan incelemede ise kova olarak adlandırılan uyuşturucu aparatları bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

21 GÜN ÖNCE AYNI YERDE!

21 gün önce de Sedat İnce´nin cesedinin bulunduğu mevkiide bir erkek cesedi daha bulunmuştu.

Son Güncelleme: 25.10.2016 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<