banner359

İnegöl'de İşyerine pompalı saldırı

04 Eylül 2017 Pazartesi 17:51 2017-09-04 18:09:19
İnegöl'de İşyerine pompalı saldırı

Ertuğrulgazi caddesi üzerindeki mobilya mağazasına gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı da işyerinin camlarını kırılırken, aynı saatlerde bitişiğindeki işyerinde de hırsızlık olayı yaşandı.

Edinilen bilgilere göre; önceki gece saat 01.00 sıralarında işyerinin önüne yaya olarak gelen kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, elindeki pompalı tüfekle Ertuğrulgazi caddesi üzerindeki mobilya mağazasına ateş etmeye başladı. İşyerine kurşun yağdıran şahıs koşarak kaçtı.

SOYDULAR

Aynı saatler içinde silahlı saldırıya uğrayan mağazanın arkasında bulunan taşımacılık işyerinde de hırsızlık olayı yaşandı. Giriş kapı camı kırılan işyerine giren hırsızlar, işyerindeki laptopu çalarak kayıplara karıştılar.

Sabah saatlerinde işyerine gelen mağaza ve taşımacılık sahipleri durumu emniyete bildirdiler.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri işyerlerinde incelemenin ardından çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan şüphelileri yakalamak için tahkikat başlattılar.

Son Güncelleme: 04.09.2017 18:09
Anahtar Kelimeler:
InegölSaldırıSilahlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<