banner359

İnegöl'de kızların kavgası dehşete düşürdü!

19 Şubat 2016 Cuma 17:27 2016-02-19 18:02:05

KIZDAN KIZA UÇAN TEKME
Ortaokul öğrencisi kız, arkadaşları ile bir olup, parkta oturan kızı öldüresiye dövdü. çılgına dönen kız, kendisine hiçbir karşılık vermeyen kıza uçan tekme attı, yüzüne tekme ile vurup, defalarca yumrukladı
İnegöl’de ortaokul öğrencileri arasında çıkan ve cep telefonu kamerası ile çekilen kavga görüntüleri dehşete düşürdü. Kavgada, uçan tekme ve yumruklar havada uçuştu. Ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen kız öğrenci, yüzüne aldığı tekme ile kendisini kaybederken, kavgayı araya giren erkek öğrenciler ayırdı.
Hikmet Şahin Kültürparkı’nda toplanan ortaokul öğrencisi kızlar, bank üzerinde oturup sohbet ederken, iki kız öğrenci arasında tartışma çıktı. Bank üzerinde oturan Hazal isimli kız öğrenciden kalkmasını isteyen bir kız öğrenci, isteğini defalarca tekrarladı. Hazal isimli öğrencinin kalkmamasına sinirlenen bir kız öğrenci, uçan tekme atarak öğrencinin yüzüne vurdu. Ardından saçından tutup ardı ardına yumrukları saydırmaya başladı. Kendisine acımasızca saldıran öğrenciye herhangi bir karşılık vermeyen kızın yüzüne gelen tekme ise sersemlemesine neden oldu.
Diğer kızların seyrettiği kavgayı araya giren erkek öğrenciler ayırırken, bir öğrenci ise bu anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi.

Son Güncelleme: 19.02.2016 18:02
Anahtar Kelimeler:
InegölHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim ÜNAL 2016-02-19 23:26:54

lütfen kanunlarin gerekti̇ği̇ şeki̇lde bu ki̇şi̇leri̇n hakkinda gerekli̇ i̇şlemleri̇ yapin.yazik günahtir i̇nsanda vi̇jdani̇ kanat olmali

<