banner359

İnegöl'de şiddetli rüzgar etkili oluyor

27 Temmuz 2017 Perşembe 19:35 2017-07-27 19:57:37
İnegöl'de şiddetli rüzgar etkili oluyor
İnegöl'de şiddetini artıran rüzgar ilçe sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Şiddetli rüzgar nedeniyle şehrin merkezindeki ağaçları devirdi.
Saat 19.00 sıralarında başlayarak şiddetini gittikçe artıran rüzgar, evlerine yaya olarak gitmekte olan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yaya olan vatandaşlar ve bisikletliler, ilerlemek için rüzgarla adeta mücadele ettiler.
AĞAÇLAR DEVRİLDİ
Yenice mahallesi Kasımefendi caddesi üzerindeki asırlık çınarın büyük dalları kırılarak caddeyi trafiğe kapattı. Cuma mahallesi Kapalı çarşı girişindeki ağaçta devrilerek, esnafa büyük korku yaşattı. Şiddetli rüzgar nedeniyle şehrin bazı noktalarındaki ağaçlar da devrildi.
Trafik ekipleri de ağaçlar nedeniyle kapalı olan caddelerde görev yaparak sürücüleri alternatif sokaklara yönlendirdiler.

Son Güncelleme: 27.07.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<