banner359

İnegöl'de talihsiz genç yardım bekliyor

06 Aralık 2017 Çarşamba 10:36
İnegöl'de talihsiz genç yardım bekliyor

Aralık 2016´da Akhisar mahallesinde berber dükkanına yapılan silahlı saldırıda yaralanan genç, omurilik zedelenmesi yüzünden yürüyemez hale geldi. Yaklaşık bir senedir süren tedavi nedeniyle birikimlerini de kaybeden genç, tekrar yürüyebilmesi için tedavinin devam etmesini gerektiğini belirterek, hayırseverlerden yardım istiyor.

Akhisar mahallesi Atatürk caddesi üzerinde faaliyet gösteren berber dükkanına yapılan silahlı saldırıda sırtından vurularak yaralanan berber dükkanı sahibi 24 yaşındaki Lütfü Halitoğlu, o günden beri yürüyemiyor. Konuyla hiç alakası olmamasına rağmen hedef olan ve tüfekten çıkan saçmaların omuriliğine isabet etmesi nedeniyle ağır yaralanan Halitoğlu´nun geçirdiği ameliyat sonrasında saçmalardan 6´sı çıkarılırken, 2´si omuriliğinde kaldı. Yürüyemediği için çalışamayan evli ve 1 çocuk babası Halitoğlu, olayın ardından berber dükkanını elemanların çalıştırdığını belirterek, işlerinin de durma noktasına geldiğini ifade etti.

KAS GÜÇLENDİRİCİ BİSİKLETE İHTİYACI VAR

Tedavi sürecinin devam ettiğini belirten Halitoğlu, “Geçtiğimiz yıl Aralık ayında benimle alakalı olmayan bir durumdan dolayı işyerime silahlı saldırı oldu. Vücuduma 8 saçma isabet etti. Omuriliğimde zedelenme var ve yürüyemiyorum. Bununla ilgili maddi sıkıntılar yaşıyorum. Epey para lazım ama gücüm yok. Mecburiyetten evdeyim. Olayın ardından bir ameliyat geçirdim. Vücuduma 8 saçma isabet etmiş, 2´si omurilikte kaldı. İyileşmem için 15-16 bin lira arası maliyeti olan kas güçlendirici bir bisiklet almam gerekiyor. Onu almaya mecburum ama param yok. Yardım bekliyoruz” dedi.

İKİ TARAFI DA TANIMIYORUM

Halitoğlu, “Yaşanan olayda hedef Ahıskalılardı. Caddede bir Ahıskalı ben varım ve nasıl olsa bu da Ahıskalı diyerek dükkanı taradılar. Olayla hiç alakam yoktu. İki tarafı da tanımıyorum. Durduk yere başım yandı. Dükkanda çalışamıyorum, işyerini elemanlara bıraktım. Müşteriler dağıldı ve işler durdu. Olaydan sonra insanlar tedirgin oldular. Kaymakamlığa yardım için başvuruda bulunduk. İnegöllülerden yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ahıskalı gence yardım etmek isteyenlerin Lütfü Halitoğlu adına Halkbank İnegöl Şubesinde açılan TR92 0001200989000001025111 hesap numarasından yardımları ulaştırabilecekleri ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2017-12-07 01:41:15

Bu olay kesinlikle ahiskali kardeşlerimize yapılan bir olay değildi tamamen şahsi bir olaydı ahiska toplumunu katarak milletin aklında düşmanlık oluşturan sizsiniz yardıma gelince ınegöl kaymakamı gerek hastane gerek fizik tedavi masraflarını fazlasıyla karşılıyor ve hatta ki kaymakam sikayetinizden vazgecmeyin diye sizlere aşırı miktarda destek veriyor bunları biliyoruz ne yapsanizda hepsi sadece yalan halkımız biliyor ki kimse kimseyi suçsuz yere vurmaz berber lütfü akhisarda kurdugun çeteyle birlikte bir vatandaşı ölümüne vurdunuz ve vurdugunuz vatandaşta tam 3 sefer ameliyat geçirdi ve sakat kalma riski de 100/75 raporlara göre ve o kişinin kardeside seni vurdu simdi siz diyin sizin kardesinizi biri vursa siz ne derdiniz ve simdide cikip yalandan yardim istiyorsunuz milleti kandiriyorsunuz bu olay sadece kisiseldi ve kaymakam fazlasiyla yardim ediyor bu haberi vermenin nedeni ise para degil sadece suren mahkemenin hakiminin girmesi ve bu olayı abisi için yapan kişiye ceza vermesi için devlete ve hakimlere karşı duygu ve vicdan somurusudur hepimiz Allahtan geldik Allaha gidicez gelmeyin bunların yalan oyunlarına abilerim ablalarim i

Avatar
Haluk 2017-12-07 13:30:41

Bu yalan haberi yapan milliyetçileri nefretle kınıyorum bu genç bir çete lideriydi birinin canini yaktılar o kisinin kardeşi ise bunu vurdu tamamen kişisel olaydı simdide ahiskalilari içine sokarak milliyetçi olay gibi gösteriliyor bunu araştırın sonra karar verin neden böyle olmuş

<