banner359

İnegöl Devlet Hastanesine Jüri Özel Ödülü

18 Ekim 2017 Çarşamba 09:47
İnegöl Devlet Hastanesine Jüri Özel Ödülü

13-15 Ekim tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi işbirliğinde Trabzon Hilton Garden Hotel´de düzenlenen 1. Uluslararası 11´inci Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresine katılan İnegöl Devlet Hastanesi (İDH), jüri özel ödülüne layık görülerek, en iyi bildiri belgesi aldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 1. Uluslararası, 11´inci Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresine, İnegöl Devlet Hastanesi ‘Sağlık Müzesi´ ve ‘10 Bin Adımda Türkiye ve Unutulmayanlar´ uygulamaları ile katıldı. Üç gün süren konferansta Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen 200´ü aşkın çalışma tanıtıldı.

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Kongre sonunda İnegöl Devlet Hastanesi sunumları jüri özel ödülüne layık görülürken, 200´ü aşkın çalışma arasında beğenilen sunumlardan birisi oldu. İnegöl Devlet Hastanesine en iyi bildiri belgesini Prof. Dr. Ömer Rıfkı Önder takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<