banner359

İnegöl hizmetlerinizi hiçbir zaman unutmayacak

.

28 Mayıs 2015 Perşembe 19:31 2015-05-28 21:44:07
İnegöl hizmetlerinizi hiçbir zaman unutmayacak
 Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulunda  devir teslim töreni gerçekleştirildi.Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan’ın yerine İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Prof. Dr. Prof. Dr. Mürsel Alper atandı.

Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim üyeliği görevine atananan Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan ile ilgili bir okuyucumuz tarafından gönderilen mektubu sizlerle paylaşıyoruz.

Her şeyin bir başlangıcı bir sonu olduğu gibi görevlerinde başlangıcı vardır. Önemli olan başlama ve bitiş arasında neler yapabildiğindir. Bugün Şehrimizin ilk yüksek okulu değerli bir müdürünü uğurlamıştır. Yeni göreve başlayan hocamız Prof. Dr. Mürsel Alper beye yeni görevinde başarılar dileriz. Umarım yükselen çıtayı daha da yükseğe çıkarır.

Bugün uğurladığımız okul müdürümüz Prof.Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN beyi unutmamız mümkün değildir.Görev yaptığı 3 yıl 8 ay gibi bir sürede çok büyük işler başarmıştır. En önemli başarısı bana göre bu kentte bir yüksek okul olduğunu bu kentte yaşayan herkese duyurmuştur. Mobilyanın başkentinde mobilyacı esnafımızla okulu barıştırmış ve buluşturmuştur. İnegöl'ün dinamikleriyle iletişim sağlayıp bir sinerji yaratmıştır. İnegöl'ün dinamikleri harekete geçmiş meslek yüksek okuluna destek vermişlerdir. Öğrenciler yüksek okul öğrencisi olduğunun farkına varmış dahası bu kente karşı sorumluluklarını hatırlamışlardır. Öğrencilerin son yıllarda yaptığı sosyal sorumluluk projeleri elle tutulur gözle görülür hale gelmiştir.

Hikmet hocanın güler yüzü ve adil yönetimi ekibine yansımış topluma ve öğrencisine gülebilen insana değer veren bir kadro oluşturmuştur. Meslek yüksek okulunda herkesi güler yüzlü görebilirsiniz çünkü burada herkes mutludur. Hikmet hoca ayrıldığı gün bile İnegöl’ün dinamikleriyle başta belediyesi ve esnafıyla bir hizmetin daha açılışını yapmıştır.
 
- Lider cefada önde, sefada arkada olandır.- Düsturuyla açılış kurdelesini bile kesme görevini misafirleriyle paylaşmış görünmeyen lider olmuştur. İnegöl bir değerini kaybetmiştir tesellimiz Uludağ üniversitesi bünyesinde yeni ufuklara yelken açıp yeni değerler yetiştirecek olmasıdır. Güle güle git Hikmet hocam İnegöllüler, ekibin ve öğrencilerin seni unutmayacak.






Son Güncelleme: 28.05.2015 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<