banner359

İnegöl Ülkü Ocakların'dan Sert Tepki

25 Nisan 2017 Salı 15:22 2017-04-25 15:25:55
İnegöl Ülkü Ocakların'dan Sert Tepki

İnegöl Ülkü Ocağı Başkanı Yücel Erim, yazılı bir açıklama yaparak Ermenistan'da Türk bayrağının yakılmasına sert tepki gösterdi.

Erim yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
'Ermenistan’ın başkenti Erivan’da 24 Nisan 2017 günü düzenlenen 1915 olayları sözde yıldönümü etkinlikleri sırasında Türk bayrağının yakıldığı yönündeki haberleri üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. 
İnegöl Ülkü Ocakları olarak bilinmesini isteriz ki; bayrağımıza yapılan bu saldırı tarih boyu gittiği her yerde medeniyetin ve hoşgörünün timsali olan Türk milletine yapılmış büyük bir hakarettir.

“Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır” sözünü kendisine düstur edinen  Türk milleti olarak bayrağa olan inancın her daim tam olduğunu ve bu inançta gerekirse ölümü göze alabileceğimizi herkesin bilmesi gerekmektedir.

Türk milletinin bağımsızlığını ve özgürlüğünü temsil eden bayrağımıza atfettiğimiz önem çerçevesinde, bu hain eylemi ve faillerini şiddetle lanetliyoruz.

Son Güncelleme: 25.04.2017 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<