banner359

İnegöl'de hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev sözü

29 Nisan 2017 Cumartesi 19:46 2017-04-29 19:52:56
İnegöl'de hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev sözü

Türk Metal Sendikası Emek Şubesi’nin 1. olağan genel kurulunda konuşan Başkan Pevrul Kavlak, İnegöldeki kazada hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocukları için ev sözü verdi.
Kavlak, "Ortak kavgamız için yola çıkan kız kardeşlerimize borcumuz büyük. Böylesine büyük ve ağır bir borç, öyle kolay kolay ödenemez. Onların geride bıraktıkları bize emanettir. Onları ele güne muhtaç bırakmak olmaz. Ailelerle bir araya geldim. 7 kız kardeşimizin bize emanetlerine, evlatlarına 7 ev alıyoruz. Bunun için valilikten ve bakanlıktan izin aldık. Tapuları çocukların üzerine yapıp, teslim edilecek. O çocuklar 25 yaşına gelinceye dek, ihtiyaçlarını o evlerden gelecek kira ile giderecekler. Sonra da ne yapacaklarına da kendileri karar verecekler ve kimseye muhtaç olmayacaklar" dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2017 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<