banner359

İnegöl'de İnanılmaz Olay! Gökten Buz Kütlesi Düştü

28 Nisan 2017 Cuma 19:45 2017-04-28 19:52:34
İnegöl'de İnanılmaz Olay! Gökten Buz Kütlesi Düştü

 İnegöl´de faaliyet gösteren bir mobilya firmasının imalat bölümüne gökten buz kütlesi düştü. Düşen kuz kütlesi, çatıda büyük bir delik açılmasına neden oldu.

İnegöl´de faaliyet gösteren mobilya firmasının imalat bölümünde önceki akşam eşine az rastlanan bir olay meydana geldi. İddiaya göre, akşam vakitlerinde mesai bittikten sonra firmanın üretim bölümünün çatısına gökten buz kütlesi düştü. Büyük ebatta olan buz kütlesi çatıda delik açılmasına sebep oldu.

Sabah saatlerinde çalışmak için firmaya gelerek sünger deposuna giren firma çalışanları gördükleri manzara karşısında şoke yaşadılar. Yerlerin su içinde olduğunu gören işçiler büyük buz parçaları ile karşılaştılar. Çatıdaki deliği görerek kütlenin gökten düştüğünü fark eden çalışanlar durumu işyeri yetkililerine bildirdiler. Olayı öğrenerek bölgeye gelen işyeri yetkilileri de manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Son Güncelleme: 28.04.2017 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<