banner359

İnegöl'de intihar!

İnegöl'de ünlü dövizcilerden Mehmet D. intihar etti!

28 Ocak 2015 Çarşamba 11:23 2015-01-28 19:11:34
İnegöl'de intihar!
Atatürk Bulvarı üzerindeki bir evde meydana gelen olay da bir kişi kendini asarak hayatına kıydı. İşyerinin üzerindeki kendine ait evinde intihar eden işadamının cenazesini arkadaşlarının fark ettiği bildirildi.
 saat 10.00 sıralarında Mehmet D.’nin Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerine gelmediğini fark eden arkadaşları, kendisine ait evine giderek kapıyı çaldılar. Kapıyı işyerinden elde ettikleri anahtarla eve giren arkadaşları, oturma odasına girdiklerinde Mehmet D.’nin tavana asılı vaziyette bulunan cenazesini görünce şoka girdiler.
İPLE KENDİNİ ASTI
İple kendini tavandaki çengele asan işadamının durumunu gören arkadaşları emniyete ve 112’ye bildirdi.
Olay yerine gelen emniyet ekipleri ve sağlık ekipleri asılı vaziyette bulunan cansız bedeni yere indirdi. 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri için yapılacak bir şey kalmadı.
GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR
Olayı duyup gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. İşadamının cesedi, savcılık incelemesinin ardından morga götürüldü.

Son Güncelleme: 28.01.2015 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<