banner359

İnegöl'de kaçak telefon operasyonu

.

27 Ocak 2015 Salı 12:53 2015-01-27 12:55:39
İnegöl'de  kaçak telefon operasyonu
 İnegöl kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyon da, 215 adet kaçak telefon ele geçirildi. Araca yönelik düzenlenen operasyon da aracın, gözaltına alınan şahsın kayınvalidesine ait olduğu tespit edildi.
Önceki gün ihbarı alan İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliği ekipleri, şehir dışından getirerek telefonculara kaçak telefon satışı yaptığı bildirilen aracı takibe aldılar. Yapılan araştırma da Çardak cami mevkiinde durdurulan araç üzerinde arama yapıldı.
ARACIN BAGAJINDAN KAÇAK TELEFON ÇIKTI
Ekipler tarafından araç üzerinde yapılan arama da son model olan cep telefonları ele geçirildi. Fiyatları 300 ila 2 bin lira arasında değişen 2015 adet kaçak telefon ele geçirildi.
KAYNANASININ ARACIYLA…
Kaçak telefon satışı yaparken suçüstü yakalanan Fikri A. Ekipler tarafından gözaltına alındı. Fikri A.’nın kullandığı aracın kayın validesine ait olduğu tespit edildi.
80 BİN LİRA
Ele geçirilen telefonların piyasa değerinin 80 bin lira olduğu bildirildi.

Son Güncelleme: 27.01.2015 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<