banner359

İnegöl'deki Çifte Cinayet Davasında Şok İddia

.

28 Mayıs 2015 Perşembe 19:04 2015-05-28 19:12:50
İnegöl'deki Çifte Cinayet Davasında Şok İddia
 İnegöl’de 2014 yılının ilk ayında, iki farklı ormanlık alanda biri yakılarak, diğeri başından vurularak öldürülen iki kişinin cinayet zanlıları mahkemesi sürüyor.
Haklarında ağırlaştırılmış hapis istemiyle yargılanan sanıklar İlker A., Kadir G. ve Ali M.’nin dün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi.

KİMSEYE SIK DAYI DEMEDİM

Tutuklu sanık Ali M., “Mahkemenize gönderdiğim iki sayfadan ibaret dilekçemi tekrarlıyorum. Ben hiç kimseye “ sık dayı “ diye beyanda bulunmadım. Atılı suçlara hiçbir şekilde iştirak etmedim. Dedi.

BENİ SUÇLUYORLAR

Sanık İlker, ise, “Önceki savunmamı tekrar ederim. Sanık Ali Mete benim uzun yıllardır arkadaşım olur. Benim ona bir baskı yapmam söz konusu değildir. Ancak sanık Ali Mete’nin evine sanık Kadir G’nin yakınları giderek baskı yaptıktan sonra sanık Ali Mete bunu öğrenip diğer sanık kadir ile birlikte benim aleyhime beyanlarda bulunmaya başlamıştır. Önceki savunmalarımda dediğim üzere diğer sanıkların gerçeğe aykırı beni suçladıkları açıktır. Dedi.

TEK BAŞINA ATEŞ ETTİ İDDİASI

Sanık Kadir G., “Sanık İlker’in beyanları doğru değildir. Her iki maktule de sanık İlker tek başına ateş ederek öldürmüştür. Ali ve beni suçuna iştirak ettirmek istemektedir. Dedi.

Mahkeme dosyanın incelemeye alınması nedeniyle duruşmayı 16 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 28.05.2015 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<