banner359

İnegöllü Dağcılar Uludağ Kampında

16 Ocak 2017 Pazartesi 18:24 2017-01-16 18:26:49
İnegöllü Dağcılar Uludağ Kampında

 İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı sporcuları, kış eğitimleri kapsamında Uludağ’da kamp faaliyeti gerçekleştirdiler.

 İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı sporcuları, teorik eğitimlerin ardından kış eğitimlerini pratiğe dökerek Uludağ’da kamp ve yürüyüş eğitimi gerçekleştirdiler.

Antrenör Bülent Aktaş nezaretinde geçtiğimiz Cumartesi günü saat 09.30’da İnegöl’den hareket eden 30 dağcı, saat 12.30’da Uludağ’da kamp kuracakları bölgeye vardılar. 

Bülent Aktaş’ın bilgilendirmelerinin ardından çadır kurulacak alanı belirleyen ve bölgenin etrafına kardan set ören dağcılar, uğraşları sonucunda oluşturdukları bölmelere çadırlarını kurarak istirahate çekildiler. 

Saat 17.00’da yeniden toplanan dağcılar 2 saat boyunca kış eğitimi gerçekleştirdiler. Eğitimin ardından kar üzerinde yürüyüş konusunda bilgilerini pekiştiren ve yeni teknikler öğrenen dağcılar saat 19.00 gibi yeniden kamp alanına gelerek istirahate çekildiler.

Pazar günü sabah erken saatlerde kalkarak eğitimlerini sürdüren dağcılar, tipi ve yoğun kar yağışı altında karla kaplanan çadırları toplayarak geri dönüş için hazırlıklarını tamamlayan dağcılar, oteller bölgesine giderek kendilerini bekleyen araca bindiler. Zorlu etkinliği başarıyla tamamlayan İnegöllü dağcılar, Pazar günü saat 17.00 civarında İnegöl’e giriş yaparak faaliyeti sonlandırdılar. 

İnegöl Belediyesporlu dağcıların önümüzdeki Cumartesi ve Pazar günleri Kıran Mahallesi’nde iglo eğitimi alacakları öğrenildi.

Son Güncelleme: 16.01.2017 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<