banner359

İnegöllülerden destek bekliyorlar

28 Eylül 2016 Çarşamba 11:22 2016-09-28 11:28:48
İnegöllülerden destek bekliyorlar

 TV8´de yayınlanan Yeteneksiniz Türkiye´ye katılarak finale adını yazdıran İnegöl Kafkas ve Folklor Derneği Dans Topluluğu birincilik için yarışacak.

Birbirinden farklı yeteneklerin yarıştığı Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finaline son bir adım kaldı. Bu akşam gerçekleşecek olan büyük finalde tam 10 yarışması yarışacak. İşte finale kalan 10 yarışmacı; Studio 21, İnegöl Kafkas Folklör ve Kültür, Tekra, Yusuf Mert ve Özcan, Byegarys Jandaulyet, Nusret Aktay, Su ve Ozzy, Eren Göçmen, Crazy Eyes Crew ve Yağız Saylağ

İnegöl Kafkas Folklör ve Kültür, Yetenek Sizsiniz Türkiye´deki yarı final performansında seyircilerden %76 oranında olumlu oy aldı.

Kafkas Derneği; “İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği olarak katıldığımız Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında finale çıkan 11 ekip arasına adımızı yazdırmış bulunmaktayız. Bu akşam saat 20:00 da TV 8 ekranlarında canlı yayınlanacak olan programa SMS desteklerinizi bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 28.09.2016 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<