banner359

İşletme Fakültesinde AÖF Dersleri Başlıyor!

17 Ekim 2016 Pazartesi 11:54 2016-10-17 12:16:32
İşletme Fakültesinde AÖF Dersleri Başlıyor!

 Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Yüzyüze Öğretim Hizmetine start veriyor.

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesinin, Anadolu Üniversitesi 2016-2017 Akademik yılı Yüzyüze Öğretim Hizmetleri bu yılda devam ediyor. Yüzyüze Öğretim Hizmetleri İnegöl Koordinatörü Doç. Dr. Orhan Bozkurt, İnegöl de yapılan açık öğretim sınavları için Yüzyüze Öğretim Hizmetleri derslerinin verileceğini belirtti. Bu hizmetler dışında kalan büro (öğrenci kayıt, öğrenci belgesi vs) işlemleri ise yine Bursa da bulunan AÖF bürolarınca yürütülecek.

2016-2017 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik Yüzyüze Öğretim Hizmetleri Güz Dönemi dersleri 24 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayıp, 13 Ocak 2017 tarihinde sona erecek.

DERSLER İŞLETME FAKÜLTESİNDE

Konuyla alakalı açıklama yapan Yüzyüze Öğretim Hizmetleri İnegöl Koordinatörü Doç. Dr. Orhan Bozkurt, “Güz döneminde şu dersler açılmıştır: Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Mikro İktisat, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, İngilizce I, Arapça I ve Arapça III. Dersler İnegöl İşletme Fakültesi dersliklerinde Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim üyeleri ve diğer öğretim elamanları tarafından verilecektir. Derslere, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrenciler kimlik belgeleriyle katılabilecekler. Dersler, hafta içi akşam saat 18:00´ dan sonra yapılacaktır. Yüzyüze Öğretim Hizmetleri dersleri için öğrencilerden hiçbir ücret alınmamaktadır. Güz Dönemi Ders Programı yapılmış olup, http://inif.uludag.edu.tr/tr adresinde ve derslerin yapılacağı binada ilan edilmiştir.” Dedi.

Son Güncelleme: 17.10.2016 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<