banner359

İşte İnegölspor'un transfer dosyası

.

17 Aralık 2014 Çarşamba 20:26 2014-12-17 20:46:13
İşte İnegölspor'un transfer dosyası
 İnegölspor kulüp başkanı Eşref Güç Süper kanaltv'de yayınlanan Süper Spor programında ilk yarıyı değerlendirdi. Başkan Güç 3 futbolcuyla yolları ayırdıkları söyledi.

Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda yeterli görülmeyen Kızılcahamam’dan aldığımız Bursa patentli Emre Pehlivan’a ilettik durumu. Kiralık düşünüyorduk ama bonservisi ile de olabilir. Birde Ünyespor’dan aldığımız Ömer var. Ömer’i kiralık düşünüyoruz. Birde sağbek oynayan Cenk Demirel ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Niye yetersiz olduklarını, neden İnegölspor’a faydalı olamadıklarını anlatan kişi hoca olacak. Örneğin Emre son 5-10 dakikada oyunu alınıyor gibi gözüküyor ama kupa maçı dahil olmak üzere şansta verildi. Emre zamanında ağır bir sakatlık geçirdi, belki onunda fonksiyonu var. Hayırlısı olsun." ifadeleri kullandı.
Başkan eşref güç Osmanlıspor'dan Emrah Metoğlu ile prensip olarak anlaştıklarını  açıkladı.


Son Güncelleme: 17.12.2014 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<