banner359

Kampus'te sıkı denetim

06 Ekim 2016 Perşembe 18:09 2016-10-06 18:13:01
Kampus'te sıkı denetim

 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber öğrencilerin güvenli bir şekilde evlerine ve okullarına ulaşımının sağlanması için İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların can güvenliği, huzurunu temin etmek için Bursa-Ankara Karayolu üzerinde ve kırsal mahallelerdeki sorumluluk bölgelerinde güvenlik uygulamalarını sürdüren İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerin güvenliği içinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

KAMPUS´TE SIKI DENETİM

İnegöl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, Motosiklet Timi ve Asayiş Timi Kırsal mahallelerdeki ilk, orta ve liselerde taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerin güvenliğini sağlamak için okul çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdılar.

Jandarma ekipleri, İnegöl´ün çeşitli noktalarından gelen iki binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü Hacı Sevim Mesleki Eğitim Kampusu girişinde kampus çevresine gelen şahıslara ve sürücülere yönelik uygulama yaptılar.

SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

Kampusa öğrenci getiren ve kampüsten evlerine öğrenci servisi yapan araçları tek tek durduran ekipler, Trafik ve tescil belgesi, zorunlu karayolu mali sigorta, her koltukta emniyet kemeri, öğrenci sayısı, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı, araçlarda dur levhası, rehber personel, okul taşıtı ibaresi, araç kapılarının sürücü tarafından açılıp-kapatılması konuları göz önünde bulundurularak denetimleri yaptılar.

ARAÇLAR ARANDI

Servis araçların yanısıra okulla alakası olmayan şahıslar ve araçlarla alakalı da denetim yapan ekipler, kampus çevresinde kuş uçurtmadılar.

Öğrencilerin güvenliğine yönelik uygulamaların yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 06.10.2016 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<