banner359

Kara Hazırlıksız Yakalandılar

22 Kasım 2017 Çarşamba 10:45
Kara Hazırlıksız Yakalandılar

İnegöl´ün yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sürücüleri hazırlıksız yakaladı. İnegöl-Domaniç yolu üzerinde TIR ve kamyonların seyrine izin verilmezken, özel otomobillere ise zincir takma mecburiyeti getirildi.

İnegöl ile Kütahya´nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan karayolu üzerinde seyir halinde olan sürücüler, aniden bastıran kar yağışına hazırlıksız yakalandı. Tahtaköprü mahallesi mevkiinde uygulama yapan Jandarma Trafik Timi, TIR ve kamyonların seyrine müsaade etmezken, özel otomobillerin ise zincir takmadan yollarına devam etmelerine izin verilmedi. İnegöl-Domaniç arasında kar kalınlığının 15 santimi bulduğu öğrenildi. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı tanker ve TIR´lar yoldan çıkarken, yolda kalan araç sürücülerinin imdadına jandarma ve Karayolları ekipleri yetişti. Ekipler, zincir takmakta zorlanan sürücülere de yardım etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<