banner359

Kırgızistanlı Öğrenciler Başkan Aktaş'ı Ziyaret Etti

.

22 Nisan 2015 Çarşamba 18:40 2015-04-22 19:09:01
Kırgızistanlı Öğrenciler Başkan Aktaş'ı Ziyaret Etti
 
Vehbi Koç Ortaokulu'nun davetisi olarak İnegöl'e gelen Kırgızistan Halk Dansları Topluluğu, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti. 

Kırgızistanlı öğrenciler, eğitmenleri ile birlikte Başkan Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

ÇOK ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORLAR
Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Kırgızistan Halk Dansları Topluluğu'nun Dans Eğitmeni Khaziera Nargizo, "Türkiye'ye ve İnegöl'e geldiğimizden dolayı çok mutluyuz. Sizinle tanışmaktan mutluluk duyuyoruz. Ben daha önce bir kaç defa Türkiye'ye geldim ama çocuklarımız ilk defa geldiler ve çok heyecanlılar. Çok şey öğrenmek istiyorlar" dedi.

KIRGIZİSTAN'DAN MİSAFİRLERİMİZ VAR
Başkan Aktaş ise, "Bir Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla yaşamaya başladık. Ülke olarak yaşamaya başladık. Sabah makamların değişimi vardı. Ticaret Sanayi Odası Okulu'ndan bir çocuğumuz, bizim misafirimizdi. Park Bahçeler Müdürümüzü aradı talimat verdi. Ve okulun bahçesinde kamelya yapımı ile alakalı çalışmaların yapılmasını ifade etti. O mutluluğu bir anda olsa yaşamış oldu. Şimdide Vehbi Koç Okulumuzun aracılığı ile çok değerli misafirlerimiz var. Ata yurdumuzdan, Kırgızistan'dan misafirlerimiz var. İnşallah bu akşam İnegöl Belediyesi'nin organizasyonluğunda ve akabinde de farklı organizasyonlarda görev alacaklar. İlçe halkı ile buluşacaklar. Ve bu bayram aslına uygun bir şekilde, aslına uygun olarak yapılacak. Tabi ben bu vesile ile dünyada bir ilk olarak çocukları atfedilen bu bayrama nedeni ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehirlerimize, silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.04.2015 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<