banner359

Küçükçalık'tan Kutlu haftada kan bağışı

.

21 Nisan 2015 Salı 17:05 2015-04-21 18:02:52
Küçükçalık'tan Kutlu haftada kan bağışı


Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Kutlu Doğum Haftası kapsamında kan bağış kampanyası düzenledi. Düzenlenen kampanyaya veliler, öğrenciler ve öğretmenler ilgi göstererek, kan bağışında bulundular.Saat 10.00 ile 16.00 arasında okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen kampanyada, Bursa Kızılay Kan Merkezi’nden gelen profesyonel ekip nezaretinde, hijyenik şekilde kan alımları gerçekleştirildi.Kampanya sonucunda 50 ünite kan toplandı.

Kan bağışı sırasında kan veren Okul Müdürü Mahmut Alpir, “Kutlu Doğum Haftasını sadece sözlerle, ilahilerle değil, Peygamber Efendimizin anlayışına uygun kutlamak istedik. Bu kapsamda kan bağışı kampanyası düzenledik. Şu an velilerimiz, öğrencilerimi, öğretmenlerimiz bu kampanyaya güzel bir katılım gösteriyorlar ve bundan dolayı da çok mutluyuz. Biz ellinin üzerinde kan bağışı yapmayı düşünüyoruz. Kan bağışında bulunanlar hiç tanımadıkları insanların hayatlarını kurtaracaklar. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin doğumunu, insanlara hayat veren bir etkinlikle kutlamak çok güzel olur diye düşündük. İnşallah verimli olur.İnsanlar bir nebze mutlu olmuş olur. Kan bağışına katılan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.


Son Güncelleme: 21.04.2015 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<