banner359

Masa Tenisi Turnuvası Sonuçlandı

12 Şubat 2016 Cuma 15:37 2016-02-12 15:39:38
Masa Tenisi Turnuvası Sonuçlandı

 İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından belediye personelinin kaynaştırılması, moral ve motivasyonun arttırılması amacıyla düzenlenen Birimlerarası Masa Tenisi Turnuvası birbirinden heyecanlı final müsabakaları ile sonuçlandı.

Düzenlenen turnuva hakkında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “İnegöl Belediyesi olarak belediye personelinin kaynaştırılması, moral ve motivasyonun arttırılması amacıyla düzenlediğimiz Birimlerarası Masa Tenisi Turnuvası final müsabakalarının ardından sonuçlandı. Turnuvaya 36 personelimiz katıldı. Belediye Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar, büyük çekişmeye sahne oldu. Tatlı bir rekabetin yaşandığı ve belediye personelinin büyük ilgi gösterdiği turnuva renkli görüntülere de sahne oldu. Böyle güzel bir etkinliğe katılan arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

Yiğit; “Düzenlemiş olduğumuz bu turnuvayla çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirerek bu sayede hizmet kalitesini daha üst seviyelere taşımayı amaçladık. Bunun yanında mesai arkadaşlarımızla birlikte hem spor yapmak hem de keyifli vakit geçirmek adına böyle bir sportif organizasyon düzenlemek istedik. Çalışanlarımıza yönelik bu tür sportif aktivitelerimizi yıl içerisinde yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada turnuvaya katılan çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca dereceye giren arkadaşlarımızı da tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit konuşmasının ardından Birimler arası Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren personele madalyalarını takdim etti.

Son Güncelleme: 12.02.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<