banner359

Metamfetaminin Sevkiyatına 8 yıl!

02 Ekim 2015 Cuma 10:32 2015-10-02 10:39:19
Metamfetaminin Sevkiyatına 8 yıl!
 Van´dan Bursa´ya gelen şehirlerarası yolcu otobüsünden İnegöl´de indikten sonra yapılan üst aramasında üzerinden uyuşturucu madde çıkan şahsın davasında karar çıktı.
Şahsa, metamfetamin maddesi taşımaktan ve kullanmaktan dolayı ilk duruşmada 8 yıl, 4 ay hapis cezası verildi.

18 Haziran 2015 tarihinde Van´dan inşaat işçisi olarak çalışmak için İnegöl´e gelen A.A., ihbar üzerine Bursa Narkotik Büro ekipleri tarafından takibe alınmış, şehirlerarası yolcu otobüsünden indikten sonra üst araması yapılmış, üzerinde yapılan aramada 235 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmişti.

Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen ve tutuklanan A.A., dün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde Hakim karşısına çıktı. İlk kez Hakim karşısına çıkan sanık, kullanıcı olduğunu söyleyerek, günde 2-3 gram bu maddeden kullandığını belirtti. İnegöl´e inşaatlarda çalışmak için geldiğini ve üç yıldan bu yana bu maddeyi kullandığını ifade ettiği bildirilen A.A., hakkında mahkeme kararını verdi. A.A., uyuşturucu madde kullanmak ve taşımaktan dolayı 8 yıl, 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Son Güncelleme: 02.10.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<