banner359

Minik Kayra Gidiyor!

.

21 Mayıs 2015 Perşembe 13:59 2015-05-21 14:10:30
Minik Kayra Gidiyor!

 4 yıl önce içtiği temizlik ilacı nedeniyle yemek ve nefes borusunu kullanamaz hale gelen ve 3 yıldan beri karnından beslenen 7 yaşındaki Kayra için başlatılan kampanya mutlu sonla bitti. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyaya Bursa Fun Clup’da destek verdi. Cumhurbaşkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Başkanlığı ve Enerji Bakanlığının da devreye girmesiyle Kayra Amerika’ya gitmek üzere yola çıkacak. Devletin özel uçağıyla Amerika’ya uçacak olan Kayra’ya annesi Ayşen Karakaş eşlik edecek. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kampanya sonucunda 51 bin lira toplanırken, Bursa FAN Club’ında 50 bin lira ile destek verdiği bildirildiği kampanya da Devlet elini uzatarak kampanya mutlu sona erdi.

26 Mayıs 2015 Salı günü annesiyle birlikte yola çıkacak olan Kayra, 6 ay boyunca ABD Cincinati Çocuk Hastanesin de tedavi görecek.
AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, Bursa FAN Clup Başkanı Ali Ademoğlu ve yönetimi ile birlikte Kayra ve ailesini ziyaret ettiler.
ÇOK DESTEK ALDIK
Mutluluk gözyaşları içerisinde açıklamalarda bulunan Kayra’nın Annesi Ayşen   “26 Mayıs Salı günü Amerika’ya gidiyoruz. 6 aylık tedavi süreci olacak. Uzun zamandır bekliyorduk ve mutlu bir şekilde sona erdi. Süreç yavaş işledi ama bu konuyla alakalı destek aldık. Milli eğitim müdürlüğü tarafından kampanya başlatıldı. Kampanyanın ardından Bursa FUN Kulüp yönetimi bize çok yardımcı oldular. Dış işleri bakanları Cumhurbaşkanlığı, enerji bakanlığı çok desteklerini verdiler. İnşallah gideceğiz Kayra iyi olacak. Dualarınızı bekliyoruz.” Dedi.
Bursa FAN Clup Başkanı Ali Ademoğlu, “Fun Kulüp olarak çalışmalar yapıyoruz. Konuyu değerlendirdik. Dış işleri bakanları Cumhurbaşkanlığı, enerji bakanlığı ile bir çalışma sürdürdük. Kayra’nın Türkiye’de şifa bulamadığını gördük. 30 sefer ameliyat oluyor çocuğumuz. Amerika’daki hastaneye gitmesi gerekiyordu. Devletimiz çok güçlü. Devletimiz bütün gücünü ortaya koydu. Bursa FUN Kulüp üyeleri olarak bu işin sonuna kadar gideceğiz. Tedavi süreci boyunca yanında olacağız. Rabbimden şifa diliyoruz.” Dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin’de Fun kulüp üyesiyim. Bütün çalışmalarımızı insanların üzerine yürütüyoruz. Böyle sosyal projelerde de, bir çok hastalara destek veriliyor. Kayra’nın seyahat masraflarını ve oradaki harcamaları karşılayacaklar. Çocuğumuzun şifa bulmasını arzu ediyoruz. Bundan sonra dua edeceğiz. Yine bir çocuğumuzla özel ilgileniyorum. Bir STK, bir Bursa gönüllüsü olan Fun kulübün neler yapabileceğini ve neden örnek olması gerektiğini anlatmak için buradayız. Bu tür hayır çalışmaları gizli yapılır. Buradan örnek alınmasını istiyoruz. Biliyoruz ki çok kampanyalar düzenlendi. İnşallah çocuğumuz şifa bulduktan sonra bunların hepsi taçlanmış olacak. büyük Türkiye anlayışının bir tezahürünü burada görüyoruz.”dedi.
Bursa Fan Clup Başkanı Ali Ademioğlu tarafından Kayra yazılı Bursaspor formasını Kayra’ya hediye etti.

Son Güncelleme: 21.05.2015 14:10
Anahtar Kelimeler:
InegölKayra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<