banner359

Mobilya Fabrikasında Yangın

20 Temmuz 2015 Pazartesi 16:58 2015-07-20 17:01:04
Mobilya Fabrikasında Yangın
  İnegöl'de Avarlar Kavşağında bir mobilya fabrikasında çıkan yangın 

Mesudiye mahallesinde faaliyet gösteren Mobilya fabrikasında yangın çıktı. Yangın da bazı işçiler dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

Saat 17.00 sıralarında Mesudiye mahallesi Bursa-Ankara Karayolu yanı Avarlar kavşağında faaliyet gösteren Muzaffer Mobilyanın kısa süre önce inşa edilen boyahanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören işçiler fabrikaya tahliye ederek durumu itfaiyeye bildirdiler

Olay yerine tüm yangın söndürme araçları ve personeli ile gelen itfaiye ekipleri fabrikanın dört bir yanından müdahale ederek, söndürmek için yoğun çaba harcadılar. Yangın söndürme çalışmalarına fabrika işçileri ve çevredeki esnaflar da katıldı.

2 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Yangın söndürme çalışmalarına müdahale eden 34 yaşındaki Ali Altay ile 36 yaşındaki Sevil Sabut yoğun dumandan etkilenerek fenalaştılar. İki işçi olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Dumandan hafif şekilde etkilenen bazı işçiler ise yangın yerindeki ambulanslar da tedavi edildiler.

Yoğun çalışmalar sonucunda boyahanedeki yangın fabrikanın tamamına ve çevredeki diğer fabrikalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Son Güncelleme: 20.07.2015 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Brn Gzl 2015-07-20 17:41:06

artık inegölde eskisi gibi hizmet yok bi fabrikayı bir saatte söndüremediler bursaya bağlandığından beri hizmet te gerileme var

<