banner359

Muhtarlar Erdoğan'la buluştu

12 Şubat 2016 Cuma 10:11 2016-02-12 10:15:16
Muhtarlar Erdoğan'la buluştu

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen mahalle ve köy muhtarlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırlamaya devam ediyor. Erdoğan´ın 20. Muhtarlar Buluşması´nda üç İnegöllü Muhtarda yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray, Kars, Bursa, Erzurum, Artvin, Iğdır, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Muş, Samsun, Karaman ve Sinop´tan gelen muhtarlarla 20. Muhtarlar Buluşması´nı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırlanan 400 muhtar arasında İnegöl´den Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim Yiğit, Saadet Mahallesi Muhtarı Zeki Ekren ve Karagölet Mahallesi Muhtarı Kenan Durmuş´ta yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, Amerika Birleşik Devletlerine, “Bizimle mi berabersiniz yoksa terör örgütü PYD-YPG ile mi? Bu nasıl ortaklık, anlamak mümkün değil” diye seslenirken, Birleşmiş Milletlere ise, “Sınırı aç diye dalga mı geçiyorsunuz? ‘Düşmanımın düşmanı dostumdur´ anlayışı basitlik.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, 20. buluşmaya katılan Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim Yiğit, Saadet Mahallesi Muhtarı Zeki Ekren, Karagölet Mahallesi Muhtarı Kenan Durmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el sıkışarak ayaküstü sohbet etme fırsatı da buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnegöllü muhtarlar aracılığıyla İnegöl halkına selamlarını iletti.

Son Güncelleme: 12.02.2016 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<