banner359

O molotofçudan Zafer İşareti!

.

27 Mart 2015 Cuma 11:23 2015-03-27 11:33:36
O molotofçudan Zafer İşareti!

 İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde faaliyet gösteren bir Tekel Bayiine Molotof kokteyli saldırı düzenlenirken, saldırıyı gerçekleştiren biri bayan 3 kişi Emniyet ekipleri tarafından anında yakalandı. Saldırıyı gerçekleştiren bayan, işyerinin güvenlik kamerasına da yakalandı.

Edinilen bilgilere göre dün saat 12.00 sıralarında H.K. yönetimindeki özel otomobil, Alanyurt yolu üzerinde faaliyet gösteren Tekel Bayiinin önünde durdu. Özel otomobilden inen B.Y. isimli bayan Tekel Bayiinin önüne giderek elindeki Molotof kokteyli şişesinin ucundaki bezi çakmakla yakıp, Tekel Bayiinin önüne attı. Kırılan şişeyi gören Tekel Bayi sahipleri durumu emniyete bildirdi.

ARAÇTAN İNİP BAŞKA ARACA BİNDİ

Molotof kokteyli saldırının ardından bayan koşarak yolun karşısına geçip, Alanyurt’tan İnegöl istikametine geliş yönünde bekleyen İ.Y. yönetimindeki özel otomobile binerek olay yerinden kaçmak istedi.

EMNİYETTEN JET OPERASYON

İhbar üzerine hemen harekete geçen Emniyet ekipleri, kaçmakta olan her iki aracın önünü keserek durdurdu. Tekel Bayiinin önünde park halinde olan araçtaki H.K. ile kaçmaya çalışan araçta bulunan İ.Y. ve saldırıyı gerçekleştiren B.Y. Emniyet ekiplerince kıskıvrak yakalandı. MOLOTOF ALEV ALMADI

Bayanın yakıp attığı Molotof, şans eseri alev almazken, yakalanan biri bayan 3 kişi Emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerinde gerekli incelemeleri yaparken, Tekel Bayiinin önünde park halinde alınan özel otomobilde yapılan aramada ise, kullanılmaya hazır Molotof kokteyli şişeyi bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatıldı.

ZAFER İŞARETİ

Gözlatında olan 3 şahıs bu gün adliyeye çıkarıldı. 3 şahıs arasındaki bayan molotofcu Adliyeye çıkarılırken zafer işareti yaparak, dikkatleri üzerine çekti.

Son Güncelleme: 27.03.2015 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<