banner359

Okuldan Çıktı, eve gidecekti ama...

05 Ekim 2015 Pazartesi 20:38 2015-10-05 20:39:35
Okuldan Çıktı, eve gidecekti ama...
 Nuri Doğru caddesi üzerinde meydana gelen kaza da özel otomobilin çarptığı öğrenci ağır yaralandı. Yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Olay yerinden kaçan sürücü, aracıyla birlikte teslim oldu.
Edinilen bilgilere göre Çardak mevkiinden Orhaniye kavşağı istikametine seyir halinde olan sürücü D.Y. yönetimindeki özel otomobil, kavşak mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Atatürk ilk ve ortaokulu öğrencisi 10 yaşındaki Ayberk A.´ya çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen öğrenci ağır yaralandı. Özel otomobil sürücüsü panik yaparak olay yerinden kaçtı. Kaçan sürücü bir süre sonra emniyet ekiplerine aracıyla birlikte teslim oldu. Yaralı öğrenci ise olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından inegöl devlet hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 05.10.2015 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<