banner359

Okumanın Yaşı Yok

27 Kasım 2016 Pazar 19:32 2016-11-27 19:35:41
Okumanın Yaşı Yok

 2013-2014 eğitim öğretim dönemiyle birlikte İnegöl´de yapılmaya başlanan Açık Öğretim Fakültesi Sınavlarının 2016-2017 güz dönemi ara sınavları gerçekleştirildi. İnegöl´de 2 bin 932 öğrencinin ter döktüğü sınavlarda İnegöl Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça´da yoğun çaba sarf ettiler.

Güz dönemi final sınavları Cumartesi ve Pazar günleri 9 okul 153 salonda bin 100 gözetmek nezaretinde gerçekleştirildi.

Öğrenciler, Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına İnegöl´de girmenin mutluluğunu yaşamaya devam ediyor.

Güz dönemi final sınavları Cumartesi ve Pazar günü sabah 09:30 ve öğleden sonra 14:00 başlamak üzere 4 oturum halinde yapıldı.

KAYMAKAM VE EŞİ SINAVDA

1988 yılı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan ve Türkiye´nin çeşitli illerinde görev yapan İnegöl Kaymakamı Ali Akça “okumanın yaşı yok, herkese başarılar dilerim” diyerek, Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet bölümü öğrencisi olarak hafta sonu yapılan açık öğretim fakültesi sınavlarında eşi Ferahil Akça ile birlikte ter döktüler.

Aynı zamanda öğretmen olan Ferahil Akça´nın Adalet bölümüne kayıt yapması ile birlikte eşini yalnız bırakmayan İnegöl Kaymakam Ali Akça, eşi birlikte Cumartesi günkü ilk oturumda İşletme Fakültesindeki sınav yerinde aynı sınıfta sınava girdiler.

İnegöl Açık Öğretim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Orhan Bozkurt, “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında 26-27 Kasım 2016 Cumartesi ve Pazar günlerinde yapılan Açıköğretim ara sınavları sorunsuz bir şekilde tamamlanmış bulunmaktadır. Sınava 2 bin 932 öğrenci katılmıştır. Bu sınavda 9 okul, 153 salon ve 1100 civarında personel görev almıştır. Sınav süresi içerisinde tüm öğretim elemanları görevlerini layıkıyla yerine getirmişlerdir. Okul binalarımız sınav yapmaya elverişli olarak hizmet vermiştir. Öğrencilerimizin Anadolu Üniversitesinin İnegöl´ de sağlamış olduğu sınav hizmetlerinden memnun olduğu ve sınavlarına zamanında geldiği gözlemlenmiştir.” Dedi.

DANIŞMANLIK DERSLERİ DEVAM EDİYOR

Bu bağlamda Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi´nde sürdürülmekte olan Akademik Danışmanlık derslerinin devam ettiğini aktaran Bozkurt, “Öğrencilerin bu hizmetten yararlanabilmek ve haberdar olabilmek için İnegöl İşletme Fakültesi web sayfasını takip etmelerinin faydalarına olacağını ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 27.11.2016 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<