banner359

Özbek Güven Tazeledi

23 Mayıs 2016 Pazartesi 09:55 2016-05-23 10:01:24
Özbek Güven Tazeledi

 S.S. İnegöl 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 28. olağan genel kurulu önceki gün gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Yusuf Ziya Özbek güven tazeledi.

Kooperatif binasında gerçekleştirilen genel kurula Belediye Başkan vekili Alper Taban, CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, SP Bursa İl Yönetim Kurulu üyesi Salih Berber, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ile kooperatif üyeleri katıldı.

BÜYÜK BİR SAYGINLIĞIMIZ VAR

Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunarak ibra edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimlerde, mevcut Başkan Yusuf Ziya Özbek güven tazeledi. Seçimin ardından söz alan S.S. 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Kamyoncular Kooperatifi) Başkanı Yusuf Ziya Özbek, “Bugün burada kooperatifimizin 28. olağan genel kurulunu gerçekleştirmekteyiz. Kooperatifimizin bugünlere gelmesinde katkısı olan Başkanlarımız ve yönetim kurulları olmak üzere emeği geçen herkese sizlerin huzurunda bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendi dönemimizde sizlerden aldığımız güç ile kooperatif içerisinde demokrasiyi getirdik. İş konusunda adaleti sağladık. Hiçbir ortağımıza ayrımcılık yapmadık. Hiçbir şekilde kurumumuza zarar vermedik, şahsımıza bir lira kullanmadık. Kimseye peşkeş çekmedik. Muhasebemizi artıya geçirdik. Hiçbir kuruma borcumuz yok. Kooperatifimize akaryakıt istasyonu kazandırdık. Kooperatifimizin her yerde büyük bir saygınlığı vardır. Bunu biz sizlerle birlikte gerçekleştirdik ve böyle devam edecektir. Hizmetlerimiz devam edecektir. Genel kurulumuzun kooperatifimize ve milletimize hayırlar getirmesini Allah´tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

SİGORTALAR DÜŞÜYOR

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, “Yeni yönetime başarılar diliyorum. Şoförlerimiz ve kamyoncularımızla alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde sigorta fiyatları ciddi derece de belimizi büktüğü için eylem gerçekleştirdik. Bu da Türkiye´de ses getirdi. Eylem önümüzdeki günlerde semeresini verecektir. Birkaç gün içerisinde sigortalarla alakalı bazı çalışmalar yapılacak. Sigortalar düşecek. Birkaç güne kadar olumlu sonuç çıkacak. SRC konusu da halloldu” dedi. Korkmaz, kooperatife yeni bir yer daha kazandırmanın çalışmasının yapılacağını da sözlerine ekledi.

YENİ YÖNETİM

Öte yandan, Yusuf Ziya Özbek Başkanlığındaki S.S. İnegöl 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni yönetimi Hayrettin Kaçar, Şenol Tiren, Maşallah Şener, Lokman Akkaya, Kemal Ulukan, Kenan Baykara, Recep Akıncı ve Kadir Güner, denetim kurulu ise, Zafer Tuncer, Ferudun Aktaş ve Mehmet Dinç´ten oluştu.

Son Güncelleme: 23.05.2016 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<