banner359

Özdilek'te23 Ninas coşkusu

.

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:00 2015-04-27 11:01:58
Özdilek'te23 Ninas coşkusu
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İnegöl Özdilek AVM’ye giren her çocuk Türk Bayrakları ile karşılandı.

7’den 70`e herkesin katılım sağladığı etkinlikte, Vehbi Koç İlkokulu öğrencileri ve Kırgızistan’dan gelen 25 kişilik ekip gösterilerini sundu. İnegöl Özdilek AVM önünde gerçekleşen etkinliğe 350 öğrencinin yanı sıra aileler ve gösteriyi izlemek isteyen yüzlerce insan katıldı. Vehbi Koç İlkokulu öğrencilerinin sene boyunca çalışarak yaptığı gösterilere ilgi yoğun olurken, Kırgızistan grubunun dans ve halk oyunu gösterileri de izleyicilerden büyük alkış aldı.

Özdilek İnegöl AVM İşletme Müdürü Cahit Akyüz, “Özdilek İnegöl’de kurulduğundan bu yana 23 Nisan Çocuk Şenliklerini düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bu yıl 22 Nisan Çarşamba günü Hacı Sevim Yıldız Anaokulu ve Üçel Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte iki sergi açılışı yaptık. Bugün de Vehbi Koç İlkokulu ve Kırgızistan’dan gelen ekiple birlikte 23 Nisan şenliklerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca 22-26 Nisan tarihleri arasında geçerli olan tüm oyuncak ve çocuk kitaplarında yaptığımız 1 alana 1 bedava kampanyasıyla da çocuklarımızın bayramı dolu dolu yaşamalarını sağladık. Çocukların bu mutluluğunu Özdilek ailesi olarak paylaşıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 27.04.2015 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<