banner359

Polis son anda kurtardı!

.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:04 2015-07-06 13:07:12
Polis son anda kurtardı!
 Telefon dolandırıcıları bütün uyarılara rağmen vatandaşları mağdur etmeyi sürdürüyor. İnegöl´de meydana gelen dolandırıcılık olayını, polis önledi.
Son yılların en çok rastlanan olayları arasında yer alan telefonla dolandırıcılık olayların önü arkası kesilmezken, İnegöl´de dün meydana gelen olay da dolandırıcılığı polis engelledi.

Kendisini polis olarak tanıtarak Fatih Y.´yi arayan dolandırıcı, hesaplarının PKK´nın eline geçtiğini ve paraya ihtiyacın olduğunu söyleyerek dolandırmak istedi. Dolandırıcı tarafından ikna olan şahıs evinden çıkarak aracına bindi.

AİLE EMNİYETİ ARADI VE…

Fatih Y´nin ailesi dolandırıcıyla telefonda konuştuğunu fark edince, 155´i arayarak durumu bildirdi.

Evinden aracını alarak yola koyulan Fatih Y., aracıyla bankalar caddesi üzerinde seyretti.

FATİH CAMİNİN ORAYA GEL

Dolandırıcının ilk önce Fatih caminin oraya parayı getirmesini isteyince Emniyet ekipleri bankalar caddesi ve Fatih cami mevkiinde güvenlik önlemi almaya başladı. Fatih Y.´nin aracı iki nokta da aranmaya başladı.

Fatih Y. Daha sonra bankalar caddesindeki bir bankanın önünde durarak elindeki 5 bin 200 lirayı dolandırıcının hesabına yatırmak için girişim yaptığı sırada Emniyet ekipleri şahsı fark edip yanına giderek dolandırıcılık olayının önüne geçtiler.

Emniyet ekipleri durumu şahsa anlatarak dolandırılmak istendiğini fark ettirdiler.

Olayla alakalı tahkikat sürerken Fatih Y. Olayla alakalı şikayetçi olmadı.

Son Güncelleme: 06.07.2015 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<