banner359

Sağlıksız Koşullarda Et Taşıma

01 Eylül 2015 Salı 20:15 2015-09-01 20:20:20
Sağlıksız Koşullarda Et Taşıma
 İnegöl Kasaplar Temin ve Tevzii Kooperatifinin et nakil aracının et sevkiyatı görenleri şaşkına uğrattı. 
İnegöl’de faaliyet gösteren birçok kasabın satışa sunacağı etlerin teminini sağlayan İnegöl Kasaplar Temin ve Tevzii Kooperatifinin et nakil aracıyla yapılan sevkiyat görenleri şoke etkisi yarattı.
KAPI AÇIK SEVKİYAT
İnegöl’ün et ihtiyacını karşılayan İnegöl Kasaplar Temin ve Tevzii Kooperatifinde kesilen büyükbaş ve küçükbaş hayvanların yüklenerek İnegöl’deki kasaplara servis edilen et nakil aracının kapısının açık bir şekilde uzun süre seyretmesi vatandaşların tepkisini çekti. 
VATANDAŞTAN DUYARLI HAREKET
Kesilen karkas etlerin servis için yüklendiği et nakil aracının et servisini, kapısı açık şekilde hijyenik olmayan şartlarda yapması, vatandaşları çileden çıkardı. Bu durumu gören bir sürücü aracı takip ederek görüntüledi. Et nakil aracının arka kapısı açık bir şekilde seyretmesi görüntülere yansıdı. 
HİJYENİK OLMAYAN ETLER!
Vatandaşlar, “Bu şekilde taşınan hijyenik olmayan etleri biz nasıl yiyeceğiz. Uzun süre hijyenik olmayan şartlarda etin taşınıp kasaplara verilmesi ve o etlerin satılması ne kadar doğru? Halkın sağlığı ile kimsenin oynamasına izin verilmemesi lazım. Yetkililerin bu konuda duyarlı davranmasını bekliyoruz” dediler.

Son Güncelleme: 01.09.2015 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<