banner359

Şahin'den Açılışı Davet

17 Ekim 2016 Pazartesi 10:29 2016-10-17 10:33:12
Şahin'den Açılışı Davet

 H.Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünün açılışına tüm ilçe halkını davet etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, önceki gün İnegöl´e gelerek bir takım programlara katıldı. Şahin, programlar esnasında basın mensupları ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İnegöl programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

100 MİLYON TL´LİK DEV ESER

Şahin, “22 Ekim Cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımız uzun yıllar sonra şehrimize misafir olacaklar. Programlarına aldılar. İnegöl´ün ve bölgemizin çok büyük ihtiyacı olan, meslek lisesinden yetişen nitelikli gençlerin iş hayatına kazandırılmaları için Mehmet Yıldız ağabeyimizin çok yüksek bedeller ödeyerek, kendi cebinden harcayarak, kamunun da üzerine düşeni tamamlayarak yaptığı yaklaşık 100 milyon TL´lik bir yatırım sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile resmi açılışını yapacak. Zaten hizmet veriyor, yeniden tüm Türkiye kamuoyuna duyurulmuş olacak. Cumhurbaşkanımızı ağırlamanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız, tüm vatandaşlarımızı oraya bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız geldiğinde mutlaka biz İnegöl´ün farklılığını, özelliklerini ve ihtiyaçlarımızı anlatacağız. Bu hazzı hep beraber yaşayacağız” açıklamalarında bulundu.

TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜĞÜ

Öte yandan, Starwood Orman Ürünleri sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Türkiye´nin en büyük eğitim kampüsünde eğitim öğretime başlandı. Türkiye´nin en büyük eğitim kampüsü, 24 derslikli Anadolu Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi, 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Mobilya Dekorasyon Bölümü Atölyesi, Telekomünikasyon Atölyesi, Bilgisayar Bölümü Atölyesi, Elektronik Bölümü Atölyesi, Elektrik Bölümü Atölyesi, CNC Bölümü Atölyesi, Motor Bölümü Atölyesi, Hidrolik Pnomatik Bölümü Atölyesi, Tekstil ve Konfeksiyon Bölümü Atölyesi, Metal İşleri Bölümü Atölyesi, Halk Eğitim Çok Amaçlı Atölye, 480 öğrenci kapasiteli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi, Yönetim Binası, Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Atölye Binası, 180 öğrenci kapasiteli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Pansiyon Binası, 120 yataklı Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Otel Bölümü, 24 derslikli İlköğretim Okulu, Anaokulu, Erkek Öğrenci Pansiyonu, Kız Öğrenci Pansiyonu, Büyük Tip Yemekhane, Spor Salonu, 400 kişilik Çok Amaçlı Salon´dan oluşan 26 adet bina ile2 adet Açık Basketbol ve Voleybol Sahası, 1 adet Futbol Sahası, 1 adet Yarı Olimpik Açık Yüzme Havuzundan oluşuyor.

Son Güncelleme: 17.10.2016 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<