banner359

Şahıslar üzerinden yapılan siyaset sona erecek

.

20 Nisan 2015 Pazartesi 18:39 2015-04-21 10:47:44
Şahıslar üzerinden yapılan siyaset sona erecek
 SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, SP Bursa Milletvekili Adayları Özgür Öztürk ve İsmail Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri,  Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

İTTİFAK YUKARDAN ÖNCE TABANDA YAPILDI
Ziyarette konuşan SP Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, “Protokol ziyaretleri çerçevesinde geçtiğimiz günlerde Kaymakamımızı ziyaret ettik. Şimdi ise Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi zaten çok eskiden beri birlikte olduğumuz kardeşimiz. Çalışmalarını takdirle izliyoruz. Şu anda önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere farklı bir ortamda giriyoruz. Bu da Saadet Partisinin ittifak yaparak şuandaki bütün hesapların yeniden yapılması gereken bir ortama taşıdı bu olayı. Özellikle iç Anadolu da, Ankara ve İstanbul’da kerhen farklı partilere oy veren insanlarımızı, bu ittifak dolayısıyla çok yakından takip ettiğimiz sosyal medya üzerinden şu anda ciddi anlamda bir teveccüh vardır. Bu yüzden bizler bu ittifakın tuttuğuna inanıyoruz. Zaten ittifak yukarıdan önce tabanda yapıldı. Yukarısı tabanın isteğine sadece cevap verdi. Bu ittifakın meclise girmesiyle meclisteki durum da değişecektir. Kısır çelişmeler, şahıslar üzerinden yapılan siyaset sona erecek. Tamamen sistem üzerinden özellikle ekonomi ve dış politikalar konularında Saadet Partisinin milli görüş çizgisinde ortaya koyduğu çözüm yolları, iktidar olan partiye yol gösterecek kendisinin de iktidar olması da inşallah bu süreç içerisinde ortaya çıkacak. İktidar olması durumunda milli görüş çizgisindeki politikalarını orada tüm milletimize o günleri yaşatma imkanı bulacaktır inşallah.” Dedi.


SİYASET NASİP KISMET İŞİ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Çıktıkları yolda kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Siyaset gerçekten uzun soluklu bir süreç. Saadet Partisi ve değerli lideri Merhum Erbakan ülkemiz için gerçekten önemli işlere imza atmış, son dönemde oy oranı yüzde 2’lere düşmüş olmasına rağmen her şeyi sil baştan düşünülmüş ve hedefler konmuş önemli bir parti. Milletvekili adaylarına başarılar diliyorum. Siyaset nasip kısmet işi. Büyük Birlik Partisiyle oluşturdukları koalisyonun muhakkak suretle Anadolu insanına bir sinerjisi olacaktır. İnşallah arzu ettikleri olur. Vatandaş olarak görüşüm; İnşallah memleketimiz koalisyonlu günlere kalmadan tek başına iktidar olan bir dönemle idare edilmeye devam eder. Temennimiz bu. Saadet Partisinin TBMM’de temsil edilmesini arzu ediyoruz. Çünkü geçmişte yaptıkları başarılı çalışmalarla, yapıcı muhalefetle bunu ortaya koydular. Sürecin ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm ilçe halkımızın üç aylarını tebrik ediyorum.” Dedi.

Milletvekili Adayları ziyaret anısına Başkan Aktaş’a birde çiçek takdim ettiler.

Son Güncelleme: 21.04.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<