banner359

Sol Kolunu Silaj Makinesine Kaptırdı

20 Ağustos 2017 Pazar 21:46 2017-08-21 10:43:15
Sol Kolunu Silaj Makinesine Kaptırdı

İnegöl'e bağlı Alibeyköy Mahallesinde kolunu slaj makinasına kaptıran genç için herkes seferber oldu.Kolu kopan genç itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre olay Alibeyköy Mahallesinde mısır tarlasında meydana geldi.Yusuf Dalkes, Necati T. Yönetimindeki traktörün arkasına bağlı olarak çalışan slaj makinasına mısır saplarını atmaya başladı.Yusuf Dalkes,  mısır saplarını slaj makinasının bandına attığı sırada bir anlık dalgınlık sonucu sol kolunu makinaya kaptırdı.Kolunu makinaya kaptıran genç can havli ile bağırmaya başladı. İmdat çığlıklarını duyan Traktor sürücüsü traktörden inerek slaj makinasını durdurdu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri ile mahalle sakinleri genç için seferber oldular. Yoğun çalışmalar sonucunda Kurtarılan genç Inegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Burada yapılan yapılan tetkikler sonucunda dirseğinden itibaren sol kolu parçalanan talihsiz genç Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 21.08.2017 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<