banner359

Spor Okullarında 2. dönem kayıtlar sürüyor

30 Temmuz 2015 Perşembe 11:30 2015-07-30 11:32:41
Spor Okullarında 2. dönem kayıtlar sürüyor
 Otel Angelacoma’nın Yüzme Havuzunda eğitimleri devam eden sporcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Öğrencilerimizin yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkınlıklarından uzak durmalarını sağlamak, arkadaş çevrelerini genişletme ve beraberinde de bir spor uzmanı nezaretinde düzenli bir şekilde spor yapmaları alışkınlığını kazandırmak için yaz spor okullarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.
Aktaş; “Bu sene yaz spor okullarımıza yine yoğun bir ilgi ve alaka var. Geçen hafta basketbol branşında çalışmalarını sürdüren çocuklarımızı ziyaret etmiştik. Bu hafta da yüzme branşına devam eden çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Yüzme ile alakalı çalışmalarımızı Angelacoma Otelinin yüzme havuzunda gerçekleştiriyoruz. İnşallah gelecek seneden itibaren Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız ve şu an ihale aşamasında olan yüzme havuzumuzda çalışmalarımızı icra edeceğiz” dedi.
 
13 AĞUSTOS – 4 EYLÜL
Aktaş; “Tabi bu sene yaz spor okullarımızda 10 branşımızın ikisinde Halter ve Güreş branşlarında kayıt olmadığı için 8 farklı branşta çalışmalarımıza başladık. Şu an 8 branşımızda 250 öğrencimizle çalışmalarımız devam ediyor. 10. sunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları 1. Dönem kayıtlarımız tamamlanmış olup 2. Dönem kayıtlarımız devam etmektedir. 2. Dönem eğitimlerimiz ise 13 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecektir” dedi.
 
ÇOCUKLARIMIZIN TAMAMINA YAKINI YÜZMEYİ HİÇ BİLMİYORLAR
Yaz spor okullarımızda yüzme branşı en çok ilgi gören spor dalımızdır diyen Aktaş; “58 öğrenci ile şu an yüzme kursu çalışmalarımız devam ediyor. Hocalarımızla yaptığımız görüşmelerde şunu gördük ki yüzme branşında çalışmalara başlayan çocuklarımızın tamamına yakını yüzmeyi hiç bilmiyorlar. İnanıyor ve ümit ediyorum ki bu bir aylık eğitim sonucunda çocuklarımız yüzme ile alakalı temel eğitimlerini alacaklar. Zaten şu andan itibaren de çocuklarımızın cesaretleri yükselmeye başlamış ve ufak ufak da yüzmeye başlamışlar” dedi.
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MÜCADELE EDİYOR
Aktaş; “Yaz spor okullarımıza gelen öğrencilerimizden ilgili spor branşında yeteneklerini ön plana çıkaran ve bu spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen çocuklarımızı kulüp çalışmalarına alarak lisans çıkartıp kulübümüzün lisanslı sporcusu yapıyoruz. Yaz spor okullarımız vesilesiyle kulübümüzün alt yapısına da sporcu kazandırmış oluyoruz. Yetenekli sporcularımız yaz, kış demeden düzenlenen müsabakalarda ilçemizi ve kulübümüzü temsil ediyor. Şu an minikler Taekwondo takımımız Çanakkale’de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında mücadele ediyor. Onlara buradan başarılar diliyorum. Kendilerinden çok ümitli olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
 
Aktaş; “Çocuklarımızın gelişimine, sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkı sağlamak adına bu süreçle alakalı emeğimizin olması bizler için çok sevindiricidir. Bu amaçla sağlıklı bir nesil için ailelerimizin 13 Ağustos tarihinden itibaren başlayacak yaz spor okullarının 2.dönemi ile alakalı çocuklarını kayıt yaptırmaya davet ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 30.07.2015 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<